• Ελληνικά
  • English
  • Français
  • Italiano
3
3
3
3
3
3

Καλώς ήρθατε στη Λευκάδα

Το συγκρότημα Stone Villas αποτελείται από τέσσερις πετρόκτιστες κατοικίες, χτισμένες μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάθε μια από αυτές διαθέτει την δική της πισίνα.
Οι βίλες βρίσκονται μέσα σε έναν ήσυχο ελαιώνα και σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, γεμάτο με δένδρα και παρτέρια με λουλούδια.
Αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την ξεκούραση, την ηρεμία αλλά και την πολυτέλεια μέσα από την γνήσια παραδοσιακή φιλοξενία.
Βρίσκονται στον οδικό άξονα Λεύκαδος – Βασιλικής στη Νότια πλευρά του νησιού με πολύ εύκολη πρόσβαση προς το νότιο τμήμα του νησιού, αλλά και πολύ κοντά στο γνωστό φυσικό λιμάνι «Σύβοτα».
Η κάθε μια βίλα είναι αυτόνομη μεζονέτα και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, καταπράσινο κήπο με λουλούδια, γκαζόν, ΒΒQ, καθώς και άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ. Εσωτερικά η κάθε βίλα είναι διακοσμημένη διαφορετικά αλλά με ξεχωριστό γούστο και μεράκι, συνδυάζοντας είτε τη παραδοσιακή είτε τη μοντέρνα διακόσμηση με το σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες διακοπών.
Το νησί αλλά και η οικογένεια της επιχείρησης θα σας καλωσορίσει γεμάτη αγάπη, ζεστασιά και φιλοξενία και θα περιμένει να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειασθείτε.

Οι Βίλλες μας

Ότι καλύτερο για εσάς...
Villa Ivi
Το Ivi Villa βρίσκεται στα Σύβοτα, σε απόσταση 22χλμ. από την πόλη της Λευκάδας, και προσφέρει ένα κατάλυμα φιλικό προς τα κατοικίδια. Παρέχει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Περισσότερα
- Per Night

Aelia

« 1 από 8 »

Dioni

« 1 από 8 »

Stalina

« 1 από 8 »

Ivi

« 2 από 8 »